3 grunde til at melde dig ind i en a-kasse i dag

Har du endnu ikke fået meldt dig ind i en a-kasse, kigger vi nærmere på tre gode grunde til at få det gjort hurtigst muligt.

Læs mere om borrelia flåtbid udseende her.

Indholdsfortegnelse

Du kan få dagpenge

For det første har du jo mulighed for at få dagpenge, hvis du er medlem af en a-kasse, og du en dag bliver fyret og dermed står uden indkomst.

Hvis du ikke har en a-kasse til at give dig dagpenge, er du afhængig af at få kontanthjælp fra det offentlige, og her er der tale om en meget mindre sats, end hvis du får dagpenge. Så det kan i den grad svare sig at få dagpenge i stedet for at få kontanthjælp.

Tag kurser og få flere kvalifikationer

Dernæst kan din a-kasse også hjælpe dig med kurser, så du kan tilegne dig endnu flere kvalifikationer og dermed stå meget stærkere på et arbejdsmarked, hvor der er rift om de mange jobs derude. Det kan altid være en god idé at blive ved med at udvikle sig, især hvis du gerne vil følge med på det moderne jobmarked, der altid er i en rivende udvikling.

Mange a-kasser gør det muligt for deres medlemmer at få et eller flere kurser hvert år, hvilket kan være med til at gøre dig endnu skarpere og klogere. Så det er være at gøre brug af denne mulighed, når du er medlem af en a-kasse.

Få hjælp og sparring til din jobsøgning

Du kan også få hjælp og sparring hos din a-kasse, hvis du står uden job og gerne vil tilbage på arbejdsmarkedet. De er eksperter inden for netop dette felt, og derfor kan det være en rigtig god idé at gøre brug af din a-kasse, hvis du har svært ved at finde et job.

Din a-kasse har jo også en interesse i at få dig tilbage på arbejdsmarkedet igen, så der er ingen tvivl om, at der er hjælp at hente, hvis du henvender dig til din a-kasse, når du står uden arbejde.

Find din a-kasse i dag

Har du endnu ikke fået meldt dig ind i en a-kasse, er det bare med at finde din nye a-kasse med det samme, så du kan få det gjort så hurtigt som muligt.

Det kan også være godt at melde dig ind nu, da du skal være medlem af en a-kasse i en periode, før du kan få fx dagpenge.

Så bliver du medlem i dag og fyret i morgen, er det desværre ikke bare sådan, at du kan få dagpenge. Du skal have været medlem i en længere periode, og så meget mere desto grund til at oprette dig i dag, så du er på den sikre side ude i fremtiden.

3 grunde til at melde dig ind i en a-kasse i dag

3 grunde til at melde dig ind i en a-kasse i dag