Business Danmark

Business Danmark er en kombineret fagforening og moderne a-kasse, som har sit primære fokus på salg, marketing og rådgivning som deres fagområder.

Business Danmark tilbyder både a-kasse, fagforening og lønsikring på op til 90% af din nuværende løn. Foreningen støtter desuden ikke partipolitik, og du kan derfor vide dig sikker på, at alle dine kontingentkroner bliver brugt på at give dig den bedst mulige service.

I denne guide kigger vi både på, hvilke personer Business Danmark henvender sig til, hvilke fordele du får som medlem, og sidst men ikke mindst kommer vi ind på deres billige og høje lønsikring.

Hvem kan blive medlem af Business Danmark?

Alle kan blive medlem af Business Danmark fagforening og a-kasse. Du er velkommen, uanset om du er lønmodtager, selvstændig erhvervsdrivende eller studerende.

A-kassen og fagforeningen henvender sig dog primært til de tre fagområder salg, marketing og rådgivning. Du vil derfor opleve at få mest ud af dit medlemskab, hvis du på en eller anden vis beskæftiger dig med et eller flere af disse fagområder.

Som medlem af Business Danmark får du både økonomisk tryghed ved ledighed og sygdom, sparring og professionel karriererådgivning, juridisk bistand samt en række øvrige medlemsfordele, du kan læse mere om herunder:

Læs mere hos Business Danmark her

Hvilke medlemsfordele får jeg?

Når du melder dig ind i Business Danmark fagforening og a-kasse, kan du nyde godt af alle deres mange fordele og tilbud til medlemmerne.

Hvad enten du er studerende, lønmodtager, selvstændig eller leder, får du råd og vejledning med både karriere såvel som ledighed, jobsøgning og personlig udvikling.

Herunder kan du se et udsnit af de spændende fordele og muligheder, du får hos Business Danmark:

 • Fri juridisk service – Som medlem kan du allerede fra dag ét efter indmeldelse drage nytte af deres juridiske hjælp og service. Du kan bl.a. få hjælp til sager vedrørende fyring, ansættelse, ferie, arbejdsskader og lignende.
 • Løn, bil og skat – Du finder både hjælpende artikler og videoer, som guider dig til at vurdere, hvad der er bedst for dig mht. løn, beskatning og firmabil kontra privatbil på jobbet.
  Sparring og netværk – Business Danmark Sparring er et særligt medlemstilbud til alle medlemmer, som ønsker personlig sparring og rådgivning. Du kan få hjælp og sparring om performance, karriere og udvikling samt teorier og værktøjer til disse.
 • Uddannelser – Når du er medlem af Business Danmark får du tilbud og store rabatter på en række statsanerkendte uddannelser inden for ledelse såvel som salg og marketing. Styrk dine kompetencer, og kom bedre fagligt rustet ud på den anden side af uddannelsen.
 • A-kasse – For kun 445 kr. om måneden (313 kr. efter skat) kan du blive medlem af både a-kasse og fagforening hos Business Danmark. Dette sikrer dig økonomisk tryghed og sikkerhed ved ledighed eller sygdom i form af bl.a. dagpenge.
 • Lønsikring – Har du behov for at sikre dig selv for mere end de ca. 18.000 kr. om måneden, du kan få i almindelige dagpenge, har du mulighed for at tegne en ekstra lønsikring gennem Business Danmark. For en fast lav pris kan du sikre dig selv økonomisk ved ledighed for op til 40.000 kroner om måneden eller 90% af din nuværende løn.
 • Kontante fordele – Når du er medlem af Business Danmark får du også direkte adgang til en stor palet af stærke tilbud, som Business Danmark har forhandlet hjem til dig. Du finder store besparelser på alt fra hotelophold og benzin til forsikringer og finansrådgivning.
 • Arrangementer – De mange lokalafdelinger landet over sørger hele tiden for at tilbyde spændende arrangementer, som enten har fokus på det sociale, det faglige eller en god blanding af begge dele. Lær bl.a. en masse om kropssprog, marketing, salg, netværk og ledelse.

Læs mere hos Business Danmark her

Lønsikring på op til 90% af din nuværende løn

Vi har kort været inde på Business Danmarks tilbud om lønsikring i afsnittet ovenfor. Vi uddyber dog en anelse her, da det fortjener ekstra opmærksomhed.

Hos Business Danmark får du som medlem mulighed for at sikre op til 40.000 kroner eller 90% af din nuværende løn i tilfælde af ledighed. Det betyder, at du ud over de ca. 18.000 kr. om måneden fra dagpenge kan modtage op til ca. 22.000 kroner yderligere om måneden.

Med lønsikring får du:

 1. En sikker og stabil økonomi under ledighed
 2. Tid og overskud til at komme videre i din karriere
 3. Tid til at komme dig over sygdom
 4. Mulighed for at forsikre dig op til 40.000 kr. om måneden

Besøg Business Danmark her