Det Faglige Hus – En a-kasse for alle

Det Faglige Hus er en af Danmarks førende og hurtigst voksende fagforeninger og a-kasser for alle faglige områder.

Du kan melde dig ind hos Det Faglige Hus og spare mange tusinde kroner årligt på dit kontingent, afhængig af din nuværende situation.

Du får hjælp og sparring i forhold til job, uddannelse og din generelle karriere, og derudover kan du nyde godt af de mange medlemsfordele såsom gaver, rabatter og en høj lønsikring.

Indholdsfortegnelse

Hvem kan blive medlem af Det Faglige Hus?

Alle er velkomne hos Det Faglige Hus fagforening og a-kasse uanset alder, beskæftigelsesstatus og fagområde.

Det Faglige Hus er en tværfaglig a-kasse og fagforening, som favner bredt og hjælper medlemmer med lønforhandlinger, juridiske tvister og karriererådgivning til både studerende og selvstændig såvel som lønmodtager i og uden for beskæftigelse.

Det Faglige Hus er en partipolitisk neutral forening, som ikke blander sig i dit politiske eller religiøse ståsted. Dette sikrer også, at dine kontingentkroner ikke går til at støtte bestemte politiske partier, men derimod bliver brugt på det allervigtigste – nemlig dig.

Læs mere hos Det Faglige Hus her

Hvilke fordele får jeg som medlem af Det Faglige Hus?

Når du er medlem hos Det Faglige Hus, kan du først og fremmest nyde godt af en sikker og stabil økonomisk ydelse, hvis du bliver ledig. Du kan både få dagpenge, efterløn, barselspenge og lignende udbetalt af a-kassen.

Men derudover får du som medlem også adgang til en række øvrige fordele, som tæller alt fra professionel karriererådgivning og sparring om jobskifte eller nyt job til store rabatter på en masse spændende tilbud.

Mange af disse tilbud er tilbud, som Det Faglige Hus har forhandlet på plads for dig og alle andre medlemmer, da de ønsker at gøre det ekstra attraktivt at være medlem hos netop dem.

Du finder derfor både rabatter på ferier og rejser, sportsbilletter, ting til hjemmet og en række fornuftige forsikringer.

Fordele for dig, som er studerende

Som studerende får du ekstra attraktive fordele som medlem hos Det Faglige Hus. Mens du er under uddannelse, kan du blive gratis medlem af fagforeningen, og du kan tilmed blive gratis medlem af a-kassen ved siden af, hvis du opfylder de simple krav.

Er du både medlem af fagforeningen og a-kassen som studerende, får du direkte adgang til at modtage dagpenge efter endt uddannelse.

Mens du er under uddannelse får du desuden jobsparring og juridisk hjælp i forbindelse med fritidsjob, skolepraktik og lignende. Sidst men ikke mindst kan du modtage et gavekort på 500 kroner til Det Faglige Hus’ gaveshop, når du færdiggør din uddannelse.

Læs mere hos Det Faglige Hus her

Gaver til medlemmerne

Det Faglige Hus tilbyder løbende gaver til dig som medlem, hvis du hjælper med at hverve nye medlemmer af fagforeningen og a-kassen.

Har du selv været medlem i en periode, vil du opleve den høje service og gode kvalitet, og dermed vil du også have ekstra let ved at tale godt om Det Faglige Hus til dine bekendte.

Når du henviser et nyt betalende medlem til Det Faglige Hus, får du en gavekode på en værdi af 500 kroner til shoppen hos Det Faglige Hus. Her kan du vælge mellem spændende gaver såsom køkkenudstyr, boliginteriør, badevægte, service og en masse andre spændende ting og sager.

Lønsikring hos Det Faglige Hus fagforening og a-kasse

Alle a-kasser tilbyder udbetaling af dagpenge, da dette er et krav til en dansk a-kasse og tilmed deres primære funktion. Dagpengesatsen er dog ikke særlig høj, hvis du er vant til en høj løn, og de knap 18.000 kroner om måneden kan hurtigt forsvinde, hvis du har mange månedlige udgifter.

Derfor kan det være fornuftigt med en god og billig lønsikring ud over den almindelige dagpengesikring. Med en lønsikring hos Det Faglige Hus kan du sikre helt op til 90% af din løn.

Mange a-kasser tilbyder kun lønsikring op til 80% af din nuværende løn, og derudover kan du kun få den udbetalt, hvis du ikke er syg, når du fratræder dit job – hos Det Faglige Hus kan du få den udbetalt, selvom du er syg i denne periode.

Billig forsikring gennem Det Faglige Hus

Ud over lønsikring tilbyder Det Faglige Hus via Fagforsikring, som hører under DFA Forsikring, dig også store besparelse på en lang række andre forsikring.

Du kan samle dit fagforenings- og a-kassemedlemskab sammen med livs- og skadesforsikringer. Dermed opnår du spændende rabatter, som du ikke finder i samme grad hos andre danske a-kasser.

Besøg Det Faglige Hus her