Min A-kasse – Kåret som Danmarks bedste 3 gange i træk

Min A-kasse er en af landets ældste a-kasser, og i dag hjælper de intet mindre end 75.000 lønmodtagere og ledige med at komme videre i karrieren.

De er blevet kåret 3 gange i træk som værende den bedste a-kasse i landet – bl.a. baseret på den utrolig høje medlemstilfredshed.

Hos Min A-kasse bliver du mødt af en tryg atmosfære, hvis du er blevet ledig og skal have hjælp til at komme videre i nyt job. Du får støtte, rådgivning og økonomisk tryghed, hvis du er ledig.

Indholdsfortegnelse

Hvilke ydelser kan jeg få som medlem af Min A-kasse?

Når du er medlem af Min A-kasse, kan du modtage diverse økonomiske ydelser – f.eks. i tilfælde af sygdom eller ledighed.

Du kan modtage dagpenge, hvis du mister dit job og bliver ledig. For at kunne modtage dagpenge, skal du dog have været medlem af en a-kasse i mindst ét år, før du mister dit job. Har du været fuldtidsansat, er du fuldtidsforsikret, hvilket sikrer dig knap 18.000 kroner om måneden i dagpenge.

Ønsker du at modtage et højere beløb end de knap 18.000 kroner, kan du lønsikre dig selv yderligere – mere om dette i afsnittet nedenfor.

Ud over dagpenge kan du som medlem hos Min A-kasse også modtage andre ydelser såsom efterløn, feriedagpenge og sygedagpenge.

Læs mere hos Min A-kasse her

Lønsikring hos Min A-kasse

Den højeste dagpengesats i Danmark ligger i 2015 på 17.918 kroner om måneden. Dette kan være et relativt lavt beløb for mange lønmodtagere, hvis man er vant til at have en langt højere indkomst og dermed måske også højere månedlige udgifter.

Hos Min A-kasse kan du dog tegne en lønsikring, som sikrer helt op til 80% af din normale løn eller 30.000 kroner om måneden, hvis du går hen og bliver ledig.

Du skal opfylde nogle krav for at kunne tegne en lønsikring hos Min A-kasse. Du skal bl.a. have været i arbejde i mindst 30 timer om ugen i seks måneder op til forsikringens startdato.

Få professionel rådgivning

Når du er medlem hos Min A-kasse, får du ikke blot økonomisk tryghed i tilfælde af ledighed eller sygdom. Det er klart, at denne del er a-kassernes primære formål, og det er også et lovkrav for en a-kasse, at den skal administrere udbetaling af netop disse ydelser til medlemmerne.

Men derudover kan du også nyde godt af de mange øvrige fordele ved at være medlem hos Min A-kasse. Først og fremmest arbejder Min A-kasse tæt sammen med 16 forskellige fagforeninger og organisationer, hvilket sikrer dig et fagligt kendskab fra dine jobrådgivere hos Min A-kasse.

Du får desuden målrettet hjælp til at komme videre fra ledighed i nyt job eller fra dit nuværende job til et nyt. Min A-kasse stiller deres dygtige og erfarne job- og karriererådgivere til disposition for dig, når du har brug for hjælp og sparring.

Du kan lære, hvordan du skriver den perfekte ansøgning til drømmejobbet, hvordan du opsætter et flot og relevant CV, eller hvordan du takler hele jobsamtalen, hvilket kan være en hurdle for mange danskere.

Med andre ord: Hos Min A-kasse får du økonomisk tryghed på den ene side og faglig og karrierefremmende rådgivning og sparring på den anden side.

Læs mere hos Min A-kasse her

Bag om Min A-kasse

Min A-kasse er en af Danmarks ældste a-kasser. Den blev stiftet helt tilbage i 1914 som en lille faglig a-kasse, men har siden da udviklet sig til at være en af landets største med mere end 75.000 medlemmer og over 100 ansatte.

Min A-kasse er en visionær og ambitiøs a-kasse, som bestemt ikke er bleg for at blande sig i debatten om ledighed og beskæftigelse. De forsøger at tale din sag som lønmodtager eller ledig over for politikerne og embedsmændene, som har indflydelse på bl.a. dagpengesystemet.

Men først og fremmest ser Min A-kasse sig selv som en a-kasse, der er til for sine medlemmer – og det vil sige dig. Det er dig, som medlem, der er i fokus, og derfor bliver langt størstedelen af ressourcerne naturligvis også brugt på at klæde dig på til at komme videre i nyt job og ud af ledighed.

Dette sikrer, at Min A-kasse kan tilbyde en ekstrem høj service og kvalitet, mens de samtidig kan holde kontingentet nede, så det er muligt for alle danskere at være medlem uanset indkomst.

Besøg Min A-kasse her