Frie Funktionærer – Nr. 1 a-kasse på Trustpilot

Frie Funktionærer er en fagforeningen med tilhørende tværfaglig a-kasse, som tilbyder økonomisk tryghed på den ene side og professionel og målrettet karriererådgivning på den anden side.

Hos Frie Funktionærer er det dig, der er i fokus, og ikke din chef eller alverdens politiske partier. Du får fagforening og a-kasse til en af landets billigste priser, og samtidig kan du nyde godt af de mange medlemsfordele og opleve, hvorfor Frie Funktionærer scorer toppoint i medlemstilfredshed på Trustpilot.

Når du er medlem af Frie Funktionærer a-kasse og fagforening, optjener du først og fremmest ret til dagpenge. Det betyder, at skulle du være uheldig og miste dit job, kan du modtage dagpenge, mens du er ledig.

Men du nøjes ikke blot med dagpengeydelsen – Frie Funktionærers kompetente og meget erfarne job- og karriererådgivere står klar til at støtte dig.

Du får hjælp, sparring og målrettet rådgivning til at komme videre i nyt job, afklare dine muligheder og ønsker, eller bistå dig i juridiske sager såsom ansættelse eller opsigelse.

Læs mere hos Frie Funktionærer her

Indholdsfortegnelse

Hvad får jeg hos Frie Funktionærer?

Når du er medlem hos Frie Funktionærer, får du først og fremmest økonomisk tryghed i tilfælde af ledighed. Det kan enten være i form af dagpenge eller forøget lønsikring.

Lønsikring hos Frie Funktionærer sikrer dig op til 80% af din løn, hvis du skulle være uheldig at miste dit job. Du kan lønsikre op til 32.000 kroner om måneden, hvilket er væsentligt højere end den almene dagpengesats, som ligger på lige knap 18.000 kroner om måneden.

Ud over økonomisk tryghed får du også en række andre medlemsfordele såsom juridisk støtte, karriereudviklende arrangementer og rådgivning, hjælp til at skrive CV og gode ansøgninger samt et stærkt netværk af andre funktionærer.

Frie Funktionærer tilbyder et af landets billigste medlemskaber i deres fagforening og a-kasse, og du får det hele med en vished om høj service og kvalitet. Frie Funktionærer er nemlig den bedst scorende forening på Trustpilot, hvor de har præsteret at få tilfredse og positive vurderinger fra flere hundrede medlemmer samt en score på 5 ud af 5.

Hvem er Frie Funktionærer for?

Frie Funktionærer er teknisk set en fagforening og tværfaglig a-kasse, som primært beskæftiger sig med at støtte og hjælpe funktionærer i mange forskellige brancher.

Er du funktionær, vil du med garanti få al den nødvendige hjælp, du overhovedet kan få brug for, når du er medlem hos Frie Funktionærer.

De fokuserer primært på fagområder som følgende:

 • Administration
 • Koordinering
 • Sekretær- og korrespondentarbejde
 • Økonomi
 • Bogholderi og regnskab
 • Salg, marketing og indkøb
 • HR og personale
 • Kommunikation
 • IT
 • Multimediedesign
 • Rådgivning og konsulentarbejde
 • Spedition
 • Ejendomshandel
 • Finansiering

Passer din stillingsbetegnelse ind i en eller flere af ovenstående faglige områder, vil du finde dig godt til rette hos Frie Funktionærer.

Du får professionel rådgivning med henblik på at hjælpe dig videre i nyt job, komme videre fra ledighed, skifte karrierevej og lignende sager, hvor det kan være rart med et stærkt hold i ryggen.

Læs mere hos Frie Funktionærer her

Undgå spild af kontingentkroner

Frie Funktionærer er en fuldstændig politisk uafhængig fagforening og a-kasse.

I modsætning til mange LO-organisationer, støtter Frie Funktionærer ingen politiske partier, og dermed kan dine kontingentkroner blive brugt på det mest væsentligt; nemlig at hjælpe dig.

Det er dig, der bestemmer

Mange fagforeninger kan finde på at køre sager på vegne af dig, uden at du er interesseret i dette. Det kan være sager mod arbejdsgivere, som du ikke ønsker skal tages op.

Hos Frie Funktionærer lytter de juridiske rådgivere til dig, og kun til dig. Hvis det er dit ønske at køre en sag mod en arbejdsgiver, får du al den støtte, du har behov for.

Har du derimod ikke lyst til at tage sagen op, så kunne Frie Funktionærer aldrig finde på at gøre det mod din vilje. Dette finder desværre ofte sted i LO-organisationer, men hos Frie Funktionærer er det dig, der er i fokus, og dermed er det dig, som bestemmer.

Hvad er en a-kasse?

En a-kasse er en arbejdsløshedskasse. Det er en form for forsikringsordning, hvor du betaler et månedligt kontingent mod til gengæld at være økonomisk sikret i tilfælde af ledighed.

I Danmark kan du modtage op til ca. 18.000 kroner i dagpenge før skat hver måned, hvis du bliver ledig. Dette kræver dog bl.a., at du har været medlem af en a-kasse inden for det seneste år, før du bliver ledig.

Du kan derfor ikke vente med at melde dig ind til den dag, hvor du bliver ledig.

Besøg Frie Funktionærer her