Lederne – A-kasse der bringer dig videre

Lederne er en faglig organisation og a-kasse for ledere og ledelsesinteresserede danskere. Lederne hjælper mere end 11.000 medlemmer med alt fra karriererådgivning og juridisk støtte over til faglige ledelsesnetværk og økonomisk tryghed ved ledighed.

Lederne tilbyder tre forskellige medlemsskaber. Du kan melde dig ind i deres a-kasse, deres organisation eller i begge dele.

Melder du dig ind under den samlede pakke, får du det til landets billigste pris. For kun 509,33 kr. om måneden får du både a-kasse og en organisation, som hjælper dig med rådgivning og sparring hele vejen gennem din karriere.

Hvem er Lederne a-kasse for?

Lederne er en særlig organisation, som henvender sig primært til ledere og betroede medarbejdere med dispositionsret i virksomheden.

Organisationen dækker over 10.000 forskellige stillingsbetegnelser, og du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem.

Du kan blive medlem af lederne, hvis du enten er chef eller leder, eller hvis du er betroet medarbejder med ansvar for eller dispositionsret over vigtige beslutninger i virksomheden.

Læs mere hos Lederne her

Medlemsfordele hos Lederne

Når du er medlem hos Ledernes a-kasse, får du først og fremmest ret til dagpenge, hvis du bliver ledig. Derudover får du også professionel og målrettet hjælp til din videre karriere fra deres erfarne jobrådgivere.

Vælger du at melde dig ind i både a-kassen og organisationen, kan du dog drage nytte af en lang række øvrige fordele:

  • Lønsikring – Med lønsikring hos lederne kan du fra 24 kr. om måneden sikre endnu mere af din nuværende løn i tilfælde af ledighed, end du kan få med almindelige dagpenge. Du kan sikre op til 90% af din løn, så du er sikker på at have til dine månedlige udgifter, hvis du mister dit job.
  • Juridisk rådgivning – Lederne tilbyder et hold af knivskarpe jurister, som står klar til at hjælpe dig, uanset hvornår på døgnets 24 timer, du får brug for det. Du kan få hjælp til sager såsom ansættelse, uoverensstemmelser med din arbejdsgiver og opsigelse.
  • Karriererådgivning – Hvis du ønsker sparring og rådgivning i dit professionelle virke som leder, finder du masser af hjælp hos Lederne. Du kan få hjælp til afklaring af dine karriereønsker og –muligheder, og dernæst får du hjælp til selve jobsøgningen.
  • Lederrådgivning – Lederne er en organisation og a-kasse primært for ledere. Derfor tilbyder de også stærk lederrådgivning til dig, som står over for en svær situation i dit arbejde som leder. Det kan være en samtale med en medarbejder, konflikter med chefer eller kollegaer, performance hos medarbejderne eller lignende problemstillinger.
  • Lønrådgivning – Som leder har du ofte mulighed for at forhandle din egen løn. Men ved du egentlig, hvad din arbejdskraft er værd? Hos Lederne får du som medlem adgang til Ledernes lønstatistik, så du kan se din gennemsnitlige markedsværdi. Du får også sparring og rådgivning, så du kan forhandle din løn så godt som muligt.
  • Netværk – Lederne tilbyder medlemmer at deltage i deres populære LederNetværk. LederNetværk er et stort, fagligt netværk af ledere og personer med interesse for virksomhedsledelse. Her får du direkte adgang til et enormt netværk af andre passionerede ledere fra forskellige brancher, som du kan sparre med.
  • Rabat på kurser – Lederne tilbyder en række udviklingsfremmende kurser og uddannelser i ledelse. Som medlem kan du nyde godt af de store rabatter, når du vil suge ny og nyttig viden til dig, som du kan bruge i dit professionelle liv.
  • Viden om ledelse – Som medlem kan du løbende blive opdateret med den nyeste viden og de seneste trends inden for ledelse. Gennem nyhedsbrevet ’Ledelse i Dag’ samt Ledernes løbende konferencer, kan du hele tiden holde dig selv ajour med det nyeste nye inden for ledelse.
  • Forsikring og pension – Som medlem af Lederne får du unikke muligheder for at spare en masse penge på forsikringer såsom privatforsikringer, helbredssikring, ulykkesforsikring samt Ledernes pension ’LederPension®’.
  • Anbefal andre ledere – Anbefaler og overbeviser du andre i dit netværk til at melde sig ind i Lederne, får du tre måneders gratis kontingent. Derudover deltager du også i lodtrækningen om spændende rejser og oplevelser – f.eks. en rejse til Thailand for to.

Unik viden til ledere

Som medlem af a-kassen og organisationen hos Lederne får du adgang til en masse spændende og brugbar viden om netop ledelse.

Du kan læse guides til LinkedIn, ledelse på social medier, CV og ansøgning, effektive elevatortaler, kropssprog og lignende.

Besøg Lederne her