En billigere a-kasse ligger og venter på dig

Betaler du lige nu for meget for en a-kasse, og vil du gerne spare flere penge på lige netop dette område i dit månedlige budget, kan det være en rigtig god idé at sammenligne priser på andre a-kasser, da der med garanti er andre derude, der kan gøre det billigere for dig.

Har du problemer med tæger, kan du her læse om, at tæger er normalt ikke farlige.

Indholdsfortegnelse

Du kan sagtens skifte til en ny a-kasse

Når du har fået et medlemskab i en a-kasse, er det meget vigtigt at huske på, at du altid kan vælge at skifte a-kasse, hvis du geren vil være medlem af en ny.

Så selvom du måske har fået meldt dig ind i en a-kasse allerede, betyder det altså ikke, at du ikke længere kan melde dig ind i en anden. Ligesom du kan skifte forsikringsselskab eller teleselskab, kan du altså også sagtens skifte fra en a-kasse til en anden.

Ingen a-kasse? Sammenlign priser inden du vælger

Er du ikke medlem af en a-kasse, kan det være smart at sammenligne priser på de mange muligheder, inden du vælger at svinge dit kort og oprette dig som medlem hos en af de mange valgmuligheder på markedet for a-kasser.

Vælger du bare den første og bedste a-kasse, du kommer forbi, kan du jo ikke være sikker på, at du ender ud med den billigste løsning. Så kan du jo lige så vel ende med at betale alt for meget for dit abonnement. Og det er der ingen grund til, nu hvor det er blevet så nemt at sammenligne priser, som det er i dag.

Spørg hvis du er i tvivl

Er der noget, du er i tvivl om mht. din a-kasse, eller dit valg af a-kasse, kan det altid være en god idé at tage en snak med den a-kasse, du allerede er medlem af, eller den du overvejer at oprette dig hos.

Her kan du altid få fat i en sød medarbejder, der er klar til at svare på lige netop de spørgsmål, du brænder inde med. Og alle a-kasser har typisk en kundeservice klar hele ugen, som du kan få fat i nemt og hurtigt.

Vigtigt med en a-kasse

Der er ingen tvivl om, at det er meget vigtigt at have et medlemskab hos en a-kasse. I hvert fald hvis du fx gerne vil have udsigt til dagpenge, hvis du en dag bliver arbejdsløs.

Der er desværre rigtig mange mennesker, som ikke vælger at få sig en a-kasse, og dermed har de heller ikke mulighed for at få dagpenge, hvis de en dag står uden arbejde. Så vil du gerne have mulighed for dagpenge, hvis du bliver fyret, skal du i gang med at oprette dig hos en a-kasse med det samme.

En billigere a-kasse ligger og venter på dig

En billigere a-kasse ligger og venter på dig