Ønsker du at forbedre din arbejdsplads?

De fysiske omgivelser på din arbejdsplads spiller en vigtig rolle i, hvorledes du og dine kollegaer trives på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at den inventar, I har i virksomheden, opfylder nogle væsentlige kriterier, så I kan føle jer godt til rette på arbejdspladsen. Netop dette aspekt går AJ Produkter højt op i, hvorfor de igennem 45 år har hjulpet virksomheder med at forbedre deres arbejdsplads.

Hvad kan AJ Produkter hjælpe dig og din arbejdsplads med?

Aj Produkter leverer produkter af mange forskellige typer. Blandt andet leverer de kontormøbler, såsom eksempelvis et arkikvskab, et hæve-sænke bord, tavler, opbevaringsskabe, kontorstole og meget mere. Derudover leverer de også lagerinventar, industriprodukter og skolemøbler. Der er dermed rig mulighed for at opgradere din virksomhed med nyt inventar, hvis der er behov for dette. Aj Group blev grundlagt i Sverige i 1975, og den er i dag repræsenteret i 19 forskellige lande rundt omkring i hele Europa. Deres danske afdeling har eksisteret siden 1989, og deres mål er nøjagtig det samme, som det hele tiden har været: de ønsker at hjælpe mennesker med at føle sig godt til rette på deres arbejdsplads. Denne målsætning forsøger de konstant at realisere ved at levere så mange af de rigtige produkter som muligt – og ovenikøbet til de rigtige priser. Nærmest uanset, hvad du og din virksomhed har brug for, lige fra et arkikvskab til en sækkevogn til et afsætningsbord osv., så kan Aj Produkter højest sandsynligt hjælpe dig.

Indretning af kontor

Når man skal indrette et mødelokale eller et kontor i sin virksomhed, er det vigtigt at tage højde for nogle simple faktorer. Blandt andet er det værd at overveje belysningen, som blandt andet har stor indflydelse på, hvorvidt dine medarbejdere føler sig trætte eller veloplagte. En generel dårlig belysning kan spille en stor rolle i at gøre medarbejdere både trætte og ukoncentrerede. Derudover er det vigtigt at implementere ergonomiske kontormøbler, der tager udgangspunkt i medarbejdernes behov og deres komfort. Dette kan du blandt andet gøre ved at købe kontorstole, som har mange indstillingsmuligheder, således at den enkelte medarbejder kan tilpasse sin stol til sit eget behov.

Få styr på rodet med et arkikvskab

Det er ydermere særligt vigtigt for medarbejdere, at de ikke arbejder i et rodet miljø, idet dette kan give anledning til at fjerne fokus og give en følelse af stress. Ved at implementere et arkikvskab hos hver medarbejder, kan de få glæde af at rydde op efter endt arbejdsdag og have styr på deres dokumenter og papirer.

Ønsker du at forbedre din arbejdsplads?

Ønsker du at forbedre din arbejdsplads?