Sådan sparer du penge på din a-kasse

Er du interesseret i at få dig en a-kasse, men er du ikke interesseret i at betale for meget for den, har vi her lavet et par tips til dig, så du kan finde frem til den billigste a-kasse på markedet.

Der er jo ingen grund til at betale for meget for din kommende a-kasse. Og ved at følge disse tips, ender du heller ikke med at gøre det.

Når du har fået et medlemskab på en a-kasse, kan du jo fejre det med at give dig selv en Piet Hein gulvlampe.

Sammenlign priser på alle a-kasser

For det første er det en rigtig god idé at sammenligne priser på alle a-kasser, så du har mulighed for at danne dig et overblik over, hvad det koster at blive medlem af en a-kasse, og hvad de forskellige a-kasser tager for deres medlemskaber.

Der findes mange hjemmesider, som kan gøre det nemt for dig at se alle priserne det samme sted, så du ikke skal klikke rundt til alle a-kasserne for at indhente priserne manuelt. Disse hjemmesider kan gøre det helt automatisk for dig.

Gør det nemt at vælge den billigste løsning

Ved at indhente priser på alle a-kasserne, bliver det meget nemmere for dig at finde frem til den bedste pris. Der er jo ingen grund til at gøre det meget sværere, end det er. Og der er ingen grund til at spilde tid på at indhente priserne selv, når det allerede er gjort for dig på en lang række hjemmesider.

Med en a-kasse er du jo også sikret dagpenge, hvis du en dag står uden arbejde. Derfor er det også en rigtig god investering i din sikkerhed, så du er sikret et fast månedligt beløb, hvis du en dag står uden job.

Husk dit skattefradrag

Det er også vigtigt, at du husker at gøre brug af dit skattefradrag, når du bliver medlem af en a-kasse eller en fagforening. Det er ikke alle, der lige husker på dette, men der er altså mange penge at hente på dette område. Derfor er det også vigtigt, at du har styr på alle dine andre fradrag.

Så vil du meget gerne melde dig ind i en a-kasse i dag, er det jo bare med at finde din nye a-kasse med det samme, så du igen kan være sikret, hvis du en dag ender med at blive fyret fra dit arbejde.

Sådan sparer du penge på din a-kasse

Sådan sparer du penge på din a-kasse